רביולי מאסטר שף

מתכונים איטלקיים

רביולי דג מוסר בזעפרן - מתכון מאסטר שף

זו המנה שהכנתי באודישן של מאסטר שף עונה 3 ואף זיכתה אותי בשבחים ובסינר. אייל שני הפליא לתאר אותה כהרגלו. 

אחרי שלמדנו להכין בצק לפסטה, אפשר להתקדם ולהכין פסטה ממולאת. מרדדים את עלי הפסטה למידה הדקה ביותר. חותכים אותו למלבנים בגודל 8X4 ס"מ. מניחים מלית של פילה קצוץ בסכין של דג ים טרי מתובל במלח פלפל, שמן זית וזעפרן. מרטיבים את השוליים ומקפלים את המלבן לשניים. מהדקים את הקצוות במזלג. מבשלים במים שתי דקות ומגישים מייד עם התוספות. 

המתכון כפי שפורסם באתר מאסטר שף. 

 

ועוד "טיפ של אלופים", אם תרצו לקבל את האפקט שאייל שני אהב זה הסוד: תנו לבצק המרודד להתייבש כ 10 דקות באויר הפתוח לפני המילוי.