מפסיקים לבזבז מזון – סדנת בישול חדשה

סדנאות בישול

איך מפסיקים לבזבז ומפיקים יותר מנות איכותיות ממוצרי המזון שקנינו והבאנו הביתה?

בישראל נזרקים לפח מדי שנה, מוצרי המזון בשווי מצטבר של 20 מליארד שקל בשנה. זה פוגע בנו קודם כל כלכלית. למנוע בזבוז מזון מיותר הוא צו השעה.

אותי זה מזעזע!! ולכן, בניתי את הסדנה הזו. סדנה בה נלמד שיטות שונות ודרכים יצירתיות, להפוך את המזון שאנחנו כמעט זורקים לפח לאוכל בריא, טעים ומזין. הסדנה מתאימה למשפחות, לחברות וארגונים שאכפת להם.

בסדנה, נלמד לנצל חומרי גלם לארוחה שווה, צודקת וידידותית לסביבה. נכין את מיטב המנות מהשאריות שלכם בבית ואלו שאביא איתי. בין המנות שאפשר להכין יהיו מרק עגבניות ולחם ישן, פריטטה של ירקות "מכוערים" ושאריות של גבינות, סלט מלפפונים "עייפים" סלט קוסקוס שנשאר מיום שישי, סלט שאריות אורז, ברוסקטות, ירקות בתנור עם פירורי לחם שמן זית וגבינת פקורינו, עוגת בננות בסוף דרכן, עוגת קרוסטטה וקליפות תפוזים, פבלובה מפירות שהתייתמו ועוד....

צרו קשר לתיאום סדנה בהקדם, כדי ללמוד לחסוך וגם להיות טובים עם עצמנו ועם העולם שסביבנו.