ריזוטו - כל כך פשוט וטעים בטירוף

מתכונים איטלקיים

ריזוטו הדייג – Risotto al pescatore -
חומרים ל 6 אנשים
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוץ
חצי כוס ורמוט לבן
2 כוסות אורז עגול לריזוטו
4 כוסות ציר דגים
100 גר' חמאה
200 גר' פירות ים
הכנה:
מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים את האורז ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים ורמוט ומאדים. מוסיפים את הציר החם בשלבים ובהדרגה, בכל פעם קצת עד לספיגה מלאה בריזוטו.
כשהאורז מוכן "אל דנטה" מוסיפים את פירות הים והחמאה, מערבבים לספיגה מתקנים תיבול ומגישים מיד.